Seznam přihlášených slibuje krásnou podívanou.

Ve středu 26. dubna si mohli podat přihlášku jezdci pro závod Mistrovství České republiky soudobých a historických závodních vozů a do České trofeje v závodech automobilů do vrchu. V tomto termínu se pro letošní XXXVI. ročník Zámeckého vrchu MANN FILTER 2017 přihlásilo celkem 83 jezdců. V současné době není ukončen příjem přihlášek pro pohárový závod Maverick Rescue Euro Cupu. , kde je v přihlášeno dalších 60 jezdců !!! Závod, který pořádá ASK Náměšť nad Oslavou, se uskuteční příští víkend 6. – 7. května 2017 a již teď je jasné že se na start postaví více jak stotřicet jezdců.

Pojďme se podívat ve stručnosti na startovní pole již ukončených registrací na závody Mistrovství České republiky a České trofeje.

Diváci na letošním Zámeckém vrchu se můžou těšit na českou špičku této motoristické disciplíny. Mezi přihlášenými nechybí loňský mistr republiky David Komárek, který bude prohánět svoji rychlou Normu M20FC KOMVET Evo a s další plackou Norma by se měl na startu objevit Jiří Špalek. Chybět nebude ani domácí Marek Rybníček se svým super rychlým plechovým monstrem Ford Fiesta WRC Evo.

K velice zajímavému souboji se schyluje z pohledu přihlášených jezdců ve skupině N nad 3000 ccm. Zde je přihlášená hned čtveřice jezdců na různých evolucích Mitsubishi Lancer. Evropskými kopci ostřílený Jaromír Malý, bude mít za soupeře manželskou dvojici Gábinu a Filipa Sajlerovi, dále to bude Ivo Holán a také Petr Vojáček, který pro letošní sezónu přestoupil z Ferrari 430 GT na enkové Mitsubishi.

Mezi přihlášenými pro závod historických automobilů nechybí Jaroslav Prášek se svojí formulí F2 Chevron B42. Divákům by se měl po dvouleté přestávce v Náměšti nad Oslavou představit i Ing. Josef Michl se svým krásným žlutým Porsche 911.

Nejpočetnější skupinu přihlášených jezdců pro víkendové závody na Zámeckém vrchu, jsou jezdci v pro závod České trofeje. Ani zde nebudou chybět rychlé placky a formule. Divákům v Náměšti nad Oslavou představí své novinky po letošní sezónu Michal Novický a Jaroslav Surowka , kteří si pořídili placky pro třídu EH2-SC-2000 . Michal Novický Ligier JS49 a Jaroslav Surowka Normu M20. Na nejrychlejší formuli Gloria C8F loňského roku v České trofeji se představí Aleš Mlejnek a chybět nebude ani absolutní vítěz loňského ročníku České trofeje Milan Boháč, který bude po trati Zámeckého vrchu vodit nejrychlejší „plechové“ vozidlo Renault Clio S1600.

Kompletní seznam přihlášených MČR

Kompletní seznam přihlášených Maverick Rescie Euro Cup 2017

 

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*