Tomáš Enge a drift show Michala Reicherta okoření doprovodný program letošního ročníku Zámeckého vrchu

Jak už bývá tradicí, tak i letos si připravili pořadatelé pro návštěvníky letošního 41. ročníku Zámeckého vrchu MANN-FILTER  2022 hodnotný doprovodný program.

Tomáš Enge při Velké ceně Itálie 2001 na okruhu v Monze za volantem vozu F1 PROST AP04
Tomáš Enge se představí divákům na 41. Zámeckém vrchu MANN FILTER při ukázkových jízdách za volantem Toyoty Yaris GR.Foto Jiří Navrkal

Třešničkou na dortu letošního doprovodného programu bude účast Tomáše Engeho, jediného českého jezdce, který okusil závody nejprestižnější formule 1., když v roce 2001 startoval za stáj Prost Grand Prix ve třech velkých cenách.  Tomáš Enge nezasáhne přímo do závodních bojů, ale divákům se představí hlavně v sobotu po každé jízdě za volantem doprovodné nejostřejší Toyoty Yaris GR, zapůjčené od výhradního prodejce HS Automobil Vysočina z Jihlavy.

Michal Reichert i na letošním 41. ročníku Zámeckého vrchu MANN-FILTER předvede svoji drifterskou show. foto Jiří Navrkal

I letos bude trať závodu zahalena do kouře od pneumatik. V průběhu víkendového programu se divákům opět představí se svojí Drift show, stálice tohoto sportu Michal Reichert, na voze BMW.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*